Wie zijn we?


Al onze personages

Geert

BROER VAN MIEKE

Geert is een jongen die opgroeit in een christelijk en gelovig gezin. Hij kent het Woord van God en weet wat hij hiermee mag en kan doen, maar toch stelt hij nog vaak het één en ander in vraag.

Mieke

ZUSJE VAN GEERT

Net zoals Geert is ook Mieke gelovig. Ook zij stelt soms nog wat vragen rond God en de Bijbel. Ze wil alles goed begrijpen, maar soms is dat moeilijker dan ze wil.

Tumaini

VRIEND

Deze vriend van Geert vind het leuk om samen op te trekken met zijn vrienden. Hij weet dat God bestaat, maar vind het niet altijd even gemakkelijk om te weten of hij nu moet geloven of niet.

Elisa

VRIENDIN

Elisa is een hele goede vriendin van Mieke. Samen maken ze veel plezier en omdat ze in dezelfde klas zitten zien ze elkaar ook vaak. Elisa is niet gelovig, maar wil haar vriendin wel beter begrijpen. Wie weet groeit er ook een zaadje in haar hart!

Jonas

VRIEND

Jonas is een vriend van Geert en Mieke en kent hen al sinds ze heel klein zijn. Hij is dan ook een vriend des huizes. Hij weet dat ze gelovig zijn, maar hij weet zelf niet echt wat hij er van moet denken.

Mama

HOME MANAGER

Als mama van Geert en Mieke moet ze op heel wat vragen een antwoord proberen te vinden. Mama gaat niet uit werken, maar zorgt dat thuis alles vlot verloopt.

Papa

OFFICE MANAGER

Papa geeft een bureaujob. Naast zijn dagelijkse werk heeft hij ook zijn participatie in de plaatselijke kerk. Hij vind het leuk om in Gods Woord te lezen en dit met iedereen te delen.

Oma

GEPENSIONEERD

Oma is de mama van papa. Ze de trouwe metgezel van opa en wil alles doen om haar kleinkinderen een mooie tijd te geven en klaar te stomen voor de 'Grote wereld'.

Opa

GEPENSIONEERD

Opa heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven. Heel wat tegenslagen maar ook heel mooie momenten. Hij wil dan ook alle kennis die hij heeft heel graag delen.

Rocky

HUN LIEVELINGSHOND

Hij houdt van eten, slapen en spelen zonder hierover vragen te stellen.