Gebruik

Mogen wij Geert & Mieke gebruiken?

Geert & Mieke’ is een leuke aanvulling op elk kerkbulletin, nieuwsbrief, tijdschrift… maar is auteurrechtelijk beschermd door copyright en mag niet worden gereproduceerd zonder toestemming van de kunstenaar.


Geert & Mieke’ mag gratis worden gereproduceerd in kerkelijke en non-profitorganisaties met een oplage of druk van minder dan 100 exemplaren als deze richtlijnen worden gevolgd:

Neem contact op met me en laat me weten dat je een strip wilt gebruiken en vertel me iets over de publicatie.

Of het nu gaat om een kerkelijk bulletin, een nieuwsbrief, etc., hoeveel er ongeveer zullen worden geproduceerd, wanneer de cartoon zal worden vertoond en waar deze zal worden verspreid.


 • Per nieuwsbriefuitgave mag niet meer dan één strip worden gebruikt van ‘Geert & Mieke’.
 • De copyright gegevens moeten zichtbaar blijven op de strip.
 • Een gedrukte versie van alle publicaties die Geert & Mieke bevatten, moet worden gemaild naar info@geertmieke.com of verzonden naar:

          Geert & Mieke
          Paddestraat 32
          8930 Menen
          België


Als de oplage van uw non-profit publicatie groter is dan 100 exemplaren of als u een organisatie met winstoogmerk bent, neem dan contact op met mij.Je kunt ook de automatisch verversende cartoon op je site plaaten. Zo heb je altijd de meest recente versie beschikbaar.

Plaats daarvoor volgende code in je site:


<a href="http://www.geertmieke.com" target="new"><img src="http://www.geertmieke.com/autorenewal/GM_NL.jpg" width="600" border="0" alt="Geert & Mieke Cartoons"></a>


Of kies voor een simpele logo-banner die naar onze site verwijst!


Geert & Mieke Cartoons


<a href="http://www.geertmieke.com" target="new"><img src="http://www.geertmieke.com/autorenewal/Geert_Mieke_Banner.jpg" width="500" border="0" alt="Geert & Mieke Cartoons"></a>


Voel je vrij om vanaf je site te linken naar ‘Geert & Mieke’. Zodra u met ons verbonden bent, neem dan contact op met me om het mij te laten weten.